NISPA

Nijmegen Institute for Scientist-Practitioners in Addiction

Workshop/Symposium 2017

Het maximaal aantal deelnemers is reeds behaald. Dit betekent dat deelname aan het congres niet meer mogelijk is.

Tijdens NISPA-dag zijn er twee ronde workshops/symposium over lopende projecten in de instellingen. Elke ronde heeft de duur van 1 uur en bestaat uit 4 workshops en 1 symposium.

Even uw aandacht bij de inschrijving:
Het is wellicht wat verwarrend: tijdens de eerste ronde workshops/symposium is er een symposium met als titel "Verslaving en psychiatrische comorbiditeit" met inbreng van Albert Batalla, Cees Kan en Arnt Schellekens. In de tweede ronde workshops/symposium is er een workshop met als titel "Psychiatrische comorbiditeit bij verslaving", door Arnt Schellekens.

Tijdens de inschrijving wordt aan u gevraagd om aan te geven welke workshop/symposium u wilt bijwonen. Mocht een workshop naar keuze het maximale aantal deelnemers bereikt hebben dan wordt u verzocht een andere keuze te maken. Dit omdat de ruimten van de workshops beperkt zijn. Aan het bezoeken van een symposium zit geen limiet.

Mocht u in aanmerking willen komen voor accreditatie dan dient u minimaal 1 workshop/symposium bijgewoond te hebben. Uw aanwezigheid kunt u aangeven op de aanwezigheidslijst tijdens het bezoeken aan een workshop/symposium.