NISPA

Nijmegen Institute for Scientist-Practitioners in Addiction

Algemene informatie NISPA-dag 2018

De inschrijving voor dit congres is reeds gesloten.

 

Organisatie
Onder voorzitterschap van dr. Arnt Schellekens en dr. Boukje Dijkstra, beiden directeur NISPA, organiseert NISPA, op donderdag 29 november 2018 het jaarlijkse NISPA congres, in samenwerking met de verslavingszorginstellingen, IrisZorg, Novadic-Kentron, Tactus, Vincent van Gogh en VNN.

Locatie
Het congres vindt plaats bij Van der Valk, hotel Nijmegen - Lent. Een mooie en geschikte locatie onder de rook van Nijmegen (zie https://www.valknijmegen.nl/zalen).

Informatie over het congres
NISPA
Dory Janssen, management assistente
Postbus 9104, 6500 HE Nijmegen
Telefoon: 024-361 11 50 / mob: 06-206 788 41
Email: dory.janssen@ru.nl
Het secretariaat is tot 14.00 uur bereikbaar op: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Inschrijving
De inschrijving voor de NISPA-dag is reeds gesloten. Het maximale aantal inschrijvingen is reeds bereikt. Aanmelding is niet meer mogelijk. Half november ontvangt u een bevestiging van de inschrijving en een routebeschrijving.

Kosten
* Deelname aan NISPA-dag is kosteloos voor deelnemers van de verslavingszorginstellingen IrisZorg, Novadic-Kentron, Tactus, Vincent van Gogh en VNN.
* Er is erg veel belangstelling voor deze dag! Als u niet kunt komen, wilt u dat voor vrijdag 23 november laten weten (email: dory.janssen@ru.nl) anders wordt bij afwezigheid zonder afmelding of bij afmelding binnen 48 uur voor aanvang van het congres € 50,00 in rekening gebracht. Hiervoor ontvangt u een persoonlijke factuur.
* Voor de overige deelnemers zijn de kosten € 150,00. Hiervoor ontvangt u een factuur. Deze wordt in de tweede helft van augustus verstuurd. U kunt tot 48 uur voor aanvang van het congres kosteloos annuleren. Daarna wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

Accreditatie
* Accreditatie voor Vaktherapeuten,
* Accreditatiebureau FGzPt (toegekend voor 4 PE-punten),
* Accreditatiebureau Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden (toegekend voor 5 PE-punten),
* Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register (toegekend voor 4 PE-punten),
* Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP) (toegekend voor 5 PE-punten),
* Vereniging voor Verslavingsgeneeskunde Nederland (VVGN) (toegekend voor 5 PE-punten).
Let wel: om in aanmerking te komen voor accreditatie dient u minimaal 1 workshop of symposium te volgen. Dit wordt gecontroleerd.

BijlageGrootte
PDF icon algemene informatie.pdf655.88 KB